Do Chrastavy opět zavítalo divadlo

 

 

 

video TV Chrastava   fotogalerie

 

Společenský klub naplánoval pro své příznivce na středu 22. ledna 2020 hudební komedii „Zítra to roztočíme, Jaroušku“. Ovšem jeden z herců, Martin Maxa, se zranil, a tak Agentura Snů nabídla bleskově jiné přestavení. Diváci mohli shlédnout divadelní hru „Na ostro“ v režii Roberta Bellana.
Originální lechtivá komedie s originální zápletkou přinesla mnoho vtipných scén a v některých okamžicích byli do děje zapojeni i diváci. Manželé Rollié a Dafné se dostali do tíživé životní situace. Oba sháněli práci a potřebovali peníze, stejně jako jejich rodinný kamarád, kameraman Alex. Kde ale sehnat zaměstnání a rychle přijít k penězům? Nečekané setkání s neúspěšnou, i když mladou a krásnou herečkou, která si spletla adresu, přineslo neuvěřitelný nápad – natočit film pro dospělé… Bylo potřeba vše promyslet, naplánovat a dotáhnout do konce. Což se nakonec podařilo. Vznikla nová láska a ještě se oživil i vztah manželů Rolliého a Dafné.
Snaha těchto filmových amatérů baví diváky po celém světě již řadu let a v českém provedení určitě pobavila i chrastavské diváky.
Hráli: Eva Hráská, Kateřina Kornová, Jaroslav Sypal, Roman Štolpa a Petr Vojnar.


Jitka Marxová – infocentrum
Chrastava 23. 1. 2020