SOUTĚŽ V POŽÁRNÍM ÚTOKU ZNOVU V CHRASTAVĚ

 

video TV Chrastava


V loňském roce se smíšené chrastavské družstvo poprvé účastnilo Memoriálu Luboše Petáka. Jedná se o soutěž hasičů a hasiček nad 40 let, kteří soupeří v klasickém požárním útoku a tajné disciplíně.
Vítězství v této soutěži také přináší povinnost pořádat soutěž další rok. Chrastavské družstvo loňský ročník vyhrálo a díky tomu se v Chrastavě po 25 letech pořádala soutěž v požárním útoku!
V Chrastavě soutěžila čtyři družstva - Pilínkov, Machnín, Vratislavice nad Nisou a domácí chrastavské družstvo. Kromě klasického útoku byla pro závodníky připravena tajná disciplína s pracovním názvem “Den důchodce”, při které soutěžící během štafetového běhu plnili připravené úkoly.
První místo, a s tím pořadatelství v příštím roce, si odvezlo družstvo z Pilínkova, druhé místo obsadil Machnín, na třetím místě skončila domácí Chrastava a na čtvrtém místě Vratislavice nad Nisou.
Děkujeme Městu Chrastava za pomoc s cenami pro družstva, děkujeme paní místostarostce Zitě Václavíkové za podporu soutěžícím, děkujeme všem závodníkům a jejich doprovodu, děkujeme všem, kteří se na pořádání soutěže podíleli.

Za SDH Chrastava
D. Reslová