KULIŠÁRNA OD POŘADATELE aneb KARLINSKÝ H-FAKTOR

 

 

 


V sobotu 24. 6. 2017 se pořádala dvoukolová soutěž Karlinský H- Faktor. První kolo probíhalo dopoledne, soutěžilo se v požárním útoku dle směrnic hry Plamen. Dopoledne reprezentovala SDH Chrastava dvě družstva dětí z kategorie přípravka a vybojovala 3. a 4. místo. Také mladší žáci závodili, ti přivezli 8. místo ve své kategorii.
Druhé kolo proběhlo ve formě Night Faktoru, tedy noční soutěže. Do Karlinek vyrazila druhá parta mladších žáků a také družstvo starších. To, co nastalo, ovšem nikdo nečekal. Pořadatel soutěže Ivan Přenosil si totiž připravil na vedoucí a jejich svěřence kulišárnu! Každý vedoucí vede své děti ke kamarádství, schopnosti spolupracovat a především se z nich snaží vychovat novou generaci hasičů. A to se rozhodl Ivan prověřit. Nastalo losování a vedoucí i členové týmu získali naprosto nové a náhodně vybrané družstvo. V tomto složení se museli zorientovat a uskutečnit požární útok. Ze všeho chaosu a zmatků se vyklubala nová kamarádství mezi dětmi, jak vedoucí, tak děti získali nové velmi cenné zkušenosti a hlavně to byla neuvěřitelná zábava. Ačkoliv si každé z dětí přivezlo jiné umístění, vyhráli jsme všichni!
Tímto chci poděkovat, za děti i vedoucí, nejen Ivanovi, ale celému jeho týmu za neuvěřitelný nápad a jeho uskutečnění. Děkujeme!

D. Reslová

Chrastava 28. června 2017