Jarní koncert se vydařil

V naší hudební škole je již ustálený zvyk, že žáci předvádí své dovednosti rodičům a veřejnosti dvakrát Vánoční akademii a závěrečné akademii hudebních škol v červnu.

Nás ale letos napadlo uspořádat ještě jarní koncert. A aby bylo všechno trochu jinak, přizvali jsme ke spolupráci na tomto koncertě pěvecký sbor chrastavských Jiřiček. A tak 15. dubna 2014 v sále CVA od 17:00 hodin zazpívali a zahráli rodičům a ostatním návštěvníkům Jiřičky a žáci hudební školy z kytarového, klavírního a pěveckého oddělení. Koncert měl spád a dovolujeme si tvrdit, že i slušnou úroveň, návštěvnost byla také ucházející. A závěrečná písnička Jiřiček o tom, „Jak dupou králíci“, byla doprovázena potleskem všech přítomných.

Děkujeme žákům hudební školy, kteří na koncertě vystoupili, děkujeme Jiřičkám, paní Kolmanové a paní Henzlové za ochotnou spolupráci. Děkujeme také paní Václavíkové a panu Urbanovi za pomoc při pořádání koncertu a paní Zahurancové za fotografování.

No a za rok si jarní koncert určitě zopakujeme. Závěrem si dovolujeme pozvat rodiče a příznivce naší hudební školy na závěrečnou akademii hudební školy 26. června od 17:00 v sále CVA.

 

Lektoři hudební školy