7. ples města Chrastavy

video TV Chrastava -  reportáž z plesu       

  fotogalerie 

V pátek 17. února 2012 se v prostorách školní jídelny konal již 7. ples města Chrastavy. Ples byl již tradičně zahájen úvodními slovy starosty města Ing. Michaela Canova a následně paní místostarostky Zity Václavíkové. Vzácným hostem večera byl také primátor partnerského města Eichstätt pan Arnulf Neumeyer s manželkou,bývalý vedoucí eichsttätské kultury pan Ingo Schön a dva další kolegové. O překlad se postarala paní Karin Cinibulková. Následně byl hostům přiblížen také program večera.

K tanci a poslechu hrála kapela CITY MUSIC. O předtančení se postaral Dětský taneční klub Boráček z Nového Boru, který sklidil velký potlesk. Následně už byl parket volný pro tanec. Program byl zpestřen módní přehlídkou plesových šatů, kde prezentovaly své výrobky studentky oboru krejčí Střední školy gastronomie a služeb v Liberci. Před 23:00 hodinou proběhlo losování čísel stolů o ceny. Vyhrát bylo možné například láhev sektu, vína nebo také nádherný dort, který upekla paní Zuzana Halamová, pracovnice městského úřadu. Hlavní cenu daroval primátor partnerského města. Jednalo se o šest pivních soudků, za které velmi děkujeme. Ve 2:00 hodiny zazněl poslední valčík a ples byl oficiálně ukončen.

Velké poděkování patří všem pracovníkům školní jídelny v čele s paní Miloslavou Šírovou, kuchařkám a kuchaři panu Martinovi Zoulovi. O veškeré nápoje se postarala restaurace na Střeleckém Vrchu. Rád bych také poděkoval paní Jitce Marxové, Ivě Loučkové, Krystýně Bodnárové a Haně Peroutkové za spolupráci při organizaci plesu. O dokumentaci se postarali již tradičně paní Jana Zahurancová a Ing. Vratislav Loučka.

Ples se vydařil a my se budeme těšit, až se sejdeme opět na plese v roce 2013!

Bc. Pavel Urban – vedoucí Společenského klubu

 

další videa:     :primátor Eichstättu "Arnulf Neumeyer na plese Chrastavy" 

                       "Arnulf Neumeyer na plese Chrastavy" - německá verze

                      fotografie z mobilu  

                    dalších cca 300 fotografií ve "Foto Jana" na náměstí

Další plesy